JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Wicca


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Rodica Gheorghe - Tamaduitoare Vrajitoare

SINGURA VRAJITOARE CARE A PREZENTAT ROMANIA LA CEL MAI MARE CONCURS CARE S-A TINUT IN UCRAINA DENUMIT 
BATALIA VRAJITORILOR.
DIN TOATA LUMEA A FOST DESEMNATA A TREIA VRAJIOARE DIN LUME CA CEA MAI PUTERNICA SI A DEMOSTRAT LUMII INTREGI 
CA ESTE CEA MAI PUTERNICA DIN ROMANIA SI DIN SUD ESTUL EUROPEI 

IN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS VETI PUTEA VEDEA SI STEAGUL ROMANIEI CARE SE RIDICA IN SPATELE SINGUREI VRAJITOARE CARE A EXISTAT VREO DATA IN ROMANIA  

VRAJITOAREA RODICA GHEORGHE 


Celebra Tamaduitoare Vrajitoare - Rodica Gheorghe
- LIDERA INCONTESTABILA A VRAJITOARELOR DIN ROMANIA -

Persoanele cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile cât şi cei care cred că i-a părăsit norocul, cei ce doresc sa  aduca persoana iubita inapoi , persoanele e doresc să-şi cunoască viitorul sau cred că au pro­bleme venite din farmece, cei cu boli fără leac, sa apeleze cu încrederea şi rezultatele vor fi garantate sută la sută.

Pot fi contactata zilnic la tel :

Orange  - 0744 751 183
Fix - 021 352 81 31
Cosmote - 0767 102 335

Zeii wicca
Zeita Fecioara
        Pentru a intelege conceptul de Zeita, este nevoie de mai mult decat sa fim capabili de a vizualiza o divinitate la feminin. Acest concept este definit prin relatia complexa cu Marele Zeu si prin triplul sau aspect - Fecioara, Mama si Batrana Inteleapta. Ea este simbolul ciclului nesfarsit al vietii si al mortii. Este mereu acolo, omniprezenta, vesnic in schimbare si totusi, neschimbata. Este una, dar fetele sale sunt multe, asemeni numelor sale.

        Pentru ca ne apropiem de Imbolc, moment in care Mama care a dat nastere Zeului Soare de Yule redevine Fecioara, as dori sa ma opresc asupra acestui din urma aspect al Zeitei.

        Termenul de "Fecioara" nu se refera la virginitatea fizica ci desemneaza, in primul rand, independenta. De fapt, unele dintre zeitele de acest fel isi exprima de fapt sexualitatea in mod deschis, fara falsa pudoare, caci Fecioara este cea care nu apartine nici unui barbat, singura ei stapana.

        Arhetipul ei se regaseste in mitologia multor popoare - Artemis, Atena, Kore (care inseamna "tanara") Persefona, valkiriile nordice, rusalca slava, Inanna, Hestia sunt, in esenta, zeite fecioare.

        Artemis - Zeita a Vanatorii si a Lunii

        Reprezinta fecioara salbatica, ce isi apara independenta cu ferocitate. Curajoasa, sportiva, combativa, instinctiva, este probabil un prim exemplu de feminism. Se simte bine singura si totusi este profund legata de surorile sale.

        Ca zeita a lunii, ea ne ajuta sa navigam in tenebrele sufletului, sa ne acceptam partea instinctuala si salbatica si sa o folosim in avantajul nostru. Artemis nu se sperie usor, dar, dincolo de aspectul razboinic exista si o parte miloasa si intelegatoare.

        Athena - Zeita a Intelepciunii

        Athena a ales calea ratiunii. Ea este foarte inteligenta, practica, logica, preferand sa ia deciziile cu mintea decat cu sufletul. Diplomata, competitiva, cu o gandire strategica, are abilitatea de a prevedea si de a duce la bun sfarsit proiecte complicate.

        Se simte bine in compania barbatilor, este in stare sa fie prietena si partenera lor, fara a se implica insa in legaturi romantice.

        Curajoasa si neobosita, ea ne invata sa ne folosim inteligenta pentru a imbunatati lumea in care traim.

        Inanna - Zeita a Dragostei si a Razboiului

        Ea este fecioara seducatoare prin excelenta, increzatoare in sine, independenta. Placerile dragostei nu ii sunt straine, pastrandu-si in acelasi timp individualitatea. Partea ei razboinica ne indeamna la actiune, dar aceasta nu inseamna o renuntare la feminitate, care constituie adesea un atu.

        Descoperim prin aceste exemple complexitatea acestui aspect. Tanara, energica, seducatoare, combativa, inteligenta, independenta, inocenta (dar nu nestiutoare), si lista ar putea continua.

        Fecioarei ii sunt asociate primavara, inceputurile, nasterea, cresterea, energia creatoare, luna in crestere si/sau, dupa unele pareri, luna noua (Fecioara Intunecata, stapana a magiei si misterelor).

de Nydia la Tourterelle
Comments
Comentariu nou
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."