JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Wicca


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Rodica Gheorghe - Tamaduitoare Vrajitoare

SINGURA VRAJITOARE CARE A PREZENTAT ROMANIA LA CEL MAI MARE CONCURS CARE S-A TINUT IN UCRAINA DENUMIT 
BATALIA VRAJITORILOR.
DIN TOATA LUMEA A FOST DESEMNATA A TREIA VRAJIOARE DIN LUME CA CEA MAI PUTERNICA SI A DEMOSTRAT LUMII INTREGI 
CA ESTE CEA MAI PUTERNICA DIN ROMANIA SI DIN SUD ESTUL EUROPEI 

IN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS VETI PUTEA VEDEA SI STEAGUL ROMANIEI CARE SE RIDICA IN SPATELE SINGUREI VRAJITOARE CARE A EXISTAT VREO DATA IN ROMANIA  

VRAJITOAREA RODICA GHEORGHE 


Celebra Tamaduitoare Vrajitoare - Rodica Gheorghe
- LIDERA INCONTESTABILA A VRAJITOARELOR DIN ROMANIA -

Persoanele cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile cât şi cei care cred că i-a părăsit norocul, cei ce doresc sa  aduca persoana iubita inapoi , persoanele e doresc să-şi cunoască viitorul sau cred că au pro­bleme venite din farmece, cei cu boli fără leac, sa apeleze cu încrederea şi rezultatele vor fi garantate sută la sută.

Pot fi contactata zilnic la tel :

Orange  - 0744 751 183
Fix - 021 352 81 31
Cosmote - 0767 102 335

Zeii wicca
Ishtar
Ishtar

        A fost numita Ishtar de babilonieni, Inaanna de sumerieni, Astarte de catre greci si Ashoreth de catre evrei. Titlurile ei sunt multe si reflecta complexitatea atributiilor sale; Lumina Lumii, Cea care Deschide Pantecul, Judecatoarea cea Dreapta, Datatoarea de Legi, Zeita Zeitelor, Regina Cerului, Cea Care Da Putere, Doamna Victoriei, Iertatoarea de Pacate, Torta Cerului si a Pamantului, Pastorita a Pamanturilor. Este Steaua Serii (Zib) - Zeita dragostei si a placerii si Steaua Diminetii (Dilbah) - Zeita a razboiului si distrugerii...

        Este Zeita care, desi da nastere lumii, ramane Fecioara.

        Aceasta divinitate este o figura aparte in panteonul antic... Iubitoare datatoare de viata si gata de sacrificiu, dar pe de alta parte cruda, razbunatoare, vanitoasa si infidela, Ishtar este in primul rand puternica si independenta, domneste de una singura, fara un sot. Desi este cea mai importanta dintre zeite, relatiile ei de familie sunt confuze - este considerata fie fiica zeitei Lunii, Ningal si sotului acesteia, Nanna (sau Sin), patronii orasului Uruk. In alte traditii este considerata fiica Zeului Cerului, Anu, sau sotia acestuia.

        Este sora Zeului Soare - Utu si a Zeitei Subpamantului, Ereschkigal. Este infatisata purtand o centura ce are inscrise pe ea semnele zodiacului calare pe un leu, animalul ei, si, asemeni Dianei , este insotita de caini.

        "Sunt mai mare decat muntii/ Sunt Imparateasa Zeilor/ Sunt Regina Cerului/ Sunt Stapana pamantului..." (traducere dintr-un text babilonian)

        Miturile despre Ishtar venerata in Akkadia / Babilon reprezinta o dezvoltare a miturilor sumeriene despre Inanna... Ea nu este doar intruparea sexualitatii si fertitlitatii, "Leoaica bataliei" si zeita vindecarii, dar si cea care acorda regilor dreptul de a domni peste poporul ei. Faima ei a ajuns pana in tarile hittitilor si hurritilor, in Sumeria, Egipt si Asiria (unde era venerata mai ales sub aspectul sau razboinic, purtand arc, sabie si pumnal; curajul ei era simbolizat de leul pe care il calarea).

        Textele despre Zeita sunt numeroase... imnuri si legende ce o slavesc dar si relatari in care este dispretuita si demonizata. In legenda lui Ghilgamesh se spune ca "Ishtar cea splendida si-a ridicat privirea si a zarit frumusetea lui Ghilgamesh, apoi a zis: Dar eroul refuza si, in continuare, insira soarta celorlalti iubiti ai Zeitei:

        "Pe Tamuz, iubitul tineretilor tale/ L-ai trmis in Iad an dupa an/ Ai iubit pasarea cea frumos-cantatoare/ Si apoi ai dispretuit-o si i-ai frant aripa/ Acum se vaita in crang: / Ai iubit un leu, puternic si mandru/ Sapte gropi si alte sapte ai sapat pentru el/ Ai iubit un armasar calit in lupta/ biciul si pintenul i le-ai harazit".

        Si, decat sa se insoare cu ea, eroul pleaca in cautarea nemuririi... Ofensata, Zeita trimite un Taur Ceresc sa devasteze Pamantul, dar Ghilgamesh il ucide si, in semn de suprem dispret, arunca madularul Taurului in fata Zeitei. Acest afront nu va ramane nepedepsit, iar, la scurt timp, prietenul lui Ghilgamesh moare...

        Asemeni altor Zeite, Ishtar va cobori si ea in Infern pentru a-si elibera iubitul din lumea intunecata, unde sufletele se hranesc cu lut iar aerul e praf. Cand ajunge la portile Infernului, ii cere Portarului sa o lase sa intre. Acesta se conformeaza, insa ii cere ca la fiecare dintre porti, sa isi lase cate una din bijuterii sau haine, dupa "obiceiul lui Allatu" (Zeita subpamantului), astfel incat, dupa ce trece ce de-a saptea poarta, Zeita ramane goala, fara nici unul din insemnele puterii sale. Este facuta prizoniera in Lumea de Dedesubt iar prin absenta ei din lumea celor vii, orice activitate sexuala inceteaza si viata este amenintata sa piara. Zeul Ea ii cere lui Allatu sa o elibereze pe Ishtar, si, o data cu intorcerea ei pe pamant in toata splendoarea , viata isi reia cursul normal.

        Cat despre Tamuz, soarta lui nu este cunoscuta cu exactitate. Se presupune ca , desi este eliberat , ii este cerut sa se intoarca Subpamant o perioada din fiecare an.

de Nydia la Tourterelle
Comments
Comentariu nou
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."