JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Wicca


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Rodica Gheorghe - Tamaduitoare Vrajitoare

SINGURA VRAJITOARE CARE A PREZENTAT ROMANIA LA CEL MAI MARE CONCURS CARE S-A TINUT IN UCRAINA DENUMIT 
BATALIA VRAJITORILOR.
DIN TOATA LUMEA A FOST DESEMNATA A TREIA VRAJIOARE DIN LUME CA CEA MAI PUTERNICA SI A DEMOSTRAT LUMII INTREGI 
CA ESTE CEA MAI PUTERNICA DIN ROMANIA SI DIN SUD ESTUL EUROPEI 

IN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS VETI PUTEA VEDEA SI STEAGUL ROMANIEI CARE SE RIDICA IN SPATELE SINGUREI VRAJITOARE CARE A EXISTAT VREO DATA IN ROMANIA  

VRAJITOAREA RODICA GHEORGHE 


Celebra Tamaduitoare Vrajitoare - Rodica Gheorghe
- LIDERA INCONTESTABILA A VRAJITOARELOR DIN ROMANIA -

Persoanele cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile cât şi cei care cred că i-a părăsit norocul, cei ce doresc sa  aduca persoana iubita inapoi , persoanele e doresc să-şi cunoască viitorul sau cred că au pro­bleme venite din farmece, cei cu boli fără leac, sa apeleze cu încrederea şi rezultatele vor fi garantate sută la sută.

Pot fi contactata zilnic la tel :

Orange  - 0744 751 183
Fix - 021 352 81 31
Cosmote - 0767 102 335

Zeii wicca
Conceptul de divinitate

Conceptul de Divinitate

        Dupa cum este mentionat din cele mai vechi timpuri, wiccanii, paganii si vrajitoarele inteleg divinul ca manifestandu-se la toate nivelurile, dar datorita perceptiei limitate a omului asupra universului din jurul sau, fiecare il intelege altfel. Faptul ca divinitatea are diferite nume si forme in gandirea oamenilor, nu inseamna ca exista o separare completa a divinitatilor.

        Acceptam ca diferitele aspecte ale divinului se combina pentru a face un tot. Din aceasta perspectiva, recunoastem forta naturii si necesitatea de a intra in arrmonie cu ea si forta ei creatoare, dar si libertatea fiecarui individ de a-si alege modul in care sa realizeze acest lucru... Ceea ce urmeaza este o explicatie a acestui concept asupra caruia suntem de acord.

        Forta Creatoare Suprema - Unul este expresia unitatii tuturor lucrurilor ce exista. Acesta include si ceea ce este perceptibil simturilor noastre limitate dar si ceea ce nu este. Unul este infint; mintea umana nu poate pur si simplu sa inteleaga vastitatea sa.

        Polaritatile Unului - Zeita si Zeul sunt vazuti ca manifestarile fortelor feminine si masculine din natura, fiecare cu caracteristicile sale unice care, in combinatie, dau creatia armonioasa a vietii.

        Exemple din aceasta vedem peste tot in jurul nostru, caci nimic nu poate exista fara interactiunea energiilor masculine si feminine, concepte ce permit mintii umane sa inteleaga forta creatoare a lumii inconjuratoare, forta omniprezenta...

        Numele date acestor forte masculine si feminine sunt irelevante si cu siguranta nu justifica razboaiele si varsarile de sange facute in numele lor de-a lungul istoriei. Sunt simple nume pe care umanitatea, o cultura sau o credinta oarecare le-au dat de-a lungul timpului pentru scopuri asociative. Conteaza prea putin daca asociem divinul cu " Tatal, Fiul si Sfantul Duh" sau " Unul, Zeul si Zeita". In fond, conceptul este acelasi.

de Nydia la Tourterelle
Comments
Comentariu nou
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."