JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Wicca


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Rodica Gheorghe - Tamaduitoare Vrajitoare

SINGURA VRAJITOARE CARE A PREZENTAT ROMANIA LA CEL MAI MARE CONCURS CARE S-A TINUT IN UCRAINA DENUMIT 
BATALIA VRAJITORILOR.
DIN TOATA LUMEA A FOST DESEMNATA A TREIA VRAJIOARE DIN LUME CA CEA MAI PUTERNICA SI A DEMOSTRAT LUMII INTREGI 
CA ESTE CEA MAI PUTERNICA DIN ROMANIA SI DIN SUD ESTUL EUROPEI 

IN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS VETI PUTEA VEDEA SI STEAGUL ROMANIEI CARE SE RIDICA IN SPATELE SINGUREI VRAJITOARE CARE A EXISTAT VREO DATA IN ROMANIA  

VRAJITOAREA RODICA GHEORGHE 


Celebra Tamaduitoare Vrajitoare - Rodica Gheorghe
- LIDERA INCONTESTABILA A VRAJITOARELOR DIN ROMANIA -

Persoanele cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile cât şi cei care cred că i-a părăsit norocul, cei ce doresc sa  aduca persoana iubita inapoi , persoanele e doresc să-şi cunoască viitorul sau cred că au pro­bleme venite din farmece, cei cu boli fără leac, sa apeleze cu încrederea şi rezultatele vor fi garantate sută la sută.

Pot fi contactata zilnic la tel :

Orange  - 0744 751 183
Fix - 021 352 81 31
Cosmote - 0767 102 335

Ce este wicca ?

Ce este Wicca ?

 Scott Cunningham defineste wicca ca fiind o religie contemporana, pagana, cu radacinile spirituale puternic ancorate in cea mai pura comuniune cu natura.


Wicca este un sistem spiritual care incurajeaza gandirea libera a fiecarui individ in parte; o religie neopagana, politeista, toleranta, care nu are pretentia de a fi nici singura cale, nici cea mai buna. Nu veti auzi niciodata un adevarat wiccan care sa sustina ca religia sa se situeaza mai presus de altele.

Wicca este o miscare spirituala neuniforma, fiecare individ sau coven putand adapta ideologiile la propria sa personalitate. Totusi, wicca nu este orice si oricum, presupune cunoastera filosofiei pagane si a sistemului sau de valori. Exista cateva puncte comune esentiale, intre cei ce se numesc wicca:

- Iubirea Vietii
- Iubirea si respectul Naturii, cea mai mare grija a unui wiccan fiind prezervarea ei.
- Recunoasterea duala a manifestarii divine.
- Viata in armonie cu sine si mediul inconjurator.

Wicca incurajeaza intelegerea naturii
pe care o intelege ca manifestare a Divinitatii (natura este Mama Terra, animata si incalzita de energiile solare), si ne invata ca suntem responsabili de actiunile noastre.

Un wiccan va incerca sa aduca omagiu vietii prin toate manifestarile sale, vizibile sau invizibile, si va vedea Natura ca pe o creatie Divina.

Care este esenta wicca? Pe scurt am putea spune: uniunea fericita cu natura. Intelegerea si iubirea acesteia ne va determina sa relativizam egoul nostru si sa ne concentram atentia asupra celorlalti, asupra comunitatii. Natura este leaganul nostru, prin ea se exprima Zeul si Zeita, si tot ea ne daruieste o parte din energia folosita in ritualuri.

Pentru wiccani folclorul, legendele si miturile sunt un rezervor al cunoasterii transmise din cele mai vechi timpuri, prin practicile si credintele populare.

De asemenea, wicca se inspira si din culturile traditionale care subzista inca in zilele noastre, si a caror practici si expresii culturale sunt in acord cu conceptele wiccane.

Elementele: pamant, apa, aer si foc sunt recunoscute ca fiind la baza oricarei creatii. Prin intelegerea acestor elemente, obtinem intelegerea esentei naturii si esenta propriei noastre vieti.

Atunci, ce este wicca ?  O religie, o filosofie, magie sau mod de viata? Daca studiem in profunzime, vom ajunge la concluzia ca este cate putin din toate.
Comments
Comentariu nou
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

!joomlacomment 4.0 Copyright (C) 2009 Compojoom.com . All rights reserved."