JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Wicca


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Rodica Gheorghe - Tamaduitoare Vrajitoare

SINGURA VRAJITOARE CARE A PREZENTAT ROMANIA LA CEL MAI MARE CONCURS CARE S-A TINUT IN UCRAINA DENUMIT 
BATALIA VRAJITORILOR.
DIN TOATA LUMEA A FOST DESEMNATA A TREIA VRAJIOARE DIN LUME CA CEA MAI PUTERNICA SI A DEMOSTRAT LUMII INTREGI 
CA ESTE CEA MAI PUTERNICA DIN ROMANIA SI DIN SUD ESTUL EUROPEI 

IN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS VETI PUTEA VEDEA SI STEAGUL ROMANIEI CARE SE RIDICA IN SPATELE SINGUREI VRAJITOARE CARE A EXISTAT VREO DATA IN ROMANIA  

VRAJITOAREA RODICA GHEORGHE 


Celebra Tamaduitoare Vrajitoare - Rodica Gheorghe
- LIDERA INCONTESTABILA A VRAJITOARELOR DIN ROMANIA -

Persoanele cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile cât şi cei care cred că i-a părăsit norocul, cei ce doresc sa  aduca persoana iubita inapoi , persoanele e doresc să-şi cunoască viitorul sau cred că au pro­bleme venite din farmece, cei cu boli fără leac, sa apeleze cu încrederea şi rezultatele vor fi garantate sută la sută.

Pot fi contactata zilnic la tel :

Orange  - 0744 751 183
Fix - 021 352 81 31
Cosmote - 0767 102 335

Vrajitoare
Magia

Magia

Magia spun unii ca-i "vrajeala" :) alti chiar cred in ea, acum, ce sa spun, fiecare este liber sa faca si sa creada ceea ce doreste, noi nu incercam sa fortam pe nimeni, noi vrem doar sa informam. Mie unul imi place MAGIA si CALEA CEA DREAPTA dar nu sunt in  masura sa ascund TOT ce este legat de bine si rau, nu stiu daca fac bine sau rau, cunoasterea te face mai puternic si cred ca te aduce cu un pas mai aproape de Dumnezeu, iar eu stiu doar ca tu, CITITORULE, trebuie sa ai acces la INFORMATIE. Ce vei face cu ea? Alegerea ramane intotdeauna a ta, CITITORULE. Asa ca vei fi singurul raspunzator de ceea ce vei face cu textele prezentate in acest website www.paranormal.ro Esti o persoana libera si va trebui sa-ti asumi intreaga responsabilitate a faptelor tale, cei ce vor face rau, vor primi rau. Sper sa alegi calea cea dreapta! Succes!

Haideti sa facem o mica analiza! Mai demult a venit cineva si m-a intrebat daca sunt credincios......evident ca sunt, am raspuns, atunci de ce nu respecti scrierile biblice? uffff.....credinta mea nu are mare legatura cu Biblia, sunt texte care nu au fost rastalmacite in folosul si in ascunsele interese materiale si de dominare a bisericii si, texte care au fost rastalmacite.....dar prost sau in graba. De ce spun asta? Pai hai sa vedem o "mica" contradictie.....

Deuteronomul 18, 10-12

10. Sa nu se gaseasca la tine de aceia care trec pe fiul sau fiica lor prin foc, nici prezicator, sau ghicitor, sau vrajitor, sau fermecator,

11. Nici descantator, nici chemator de duhuri, nici mag, nici de cei ce graiesc cu mortii.

12. Caci uraciune este inaintea Domnului tot cel ce face acestea, si pentru aceasta uraciune ii izgoneste Domnul Dumnezeul tau de la fata ta.
1. Pentru sceptici care cred in Biblie si neaga MAGIA si Puterile ei, daca ceea ce este prezentat mai sus nu exista, atunci de ce ne invata (porunceste) sa ne ferim de "ELE" si sa nu avem parte de astfel de "actiuni"?
2. Sa luam Deuteronomul 18, 10 "Sa nu se gaseasca la tine de aceia care trec pe fiul sau fica lor prin foc, nici prezicator, sau ghicitor, sau vrajitor, sau fermecator". O.K. daca e asa atunci Apocalipsa Sfantului Ioan Teologul ce este? O PREZICERE!!!
3. Despre "Magi" stim foarte bine ca nu au fost pedepsiti, ba chiar s-au aratat la nasterea Mantuitorului nostru Iisus Hristos si au spus chiar ei ca o stea i-a indrumat tot drumul catre locul ALES, aducand daruri si uleiuri si mir, nu orgie si rea credinta!
4. De ce sa nu graiesc cu mortii, pot fi morti buni si morti rai, zic eu, asta judecand dupa faptele lor de pe Pamant, ar putea oare ei sa ne spuna ceva ce n'ar trebui sa stim?
5. Iisus nu a spus "Crede si nu cerceta" El a spus....."Cauta si vei gasi"
6. In mare parte sunt de acord cu ce scrie in Deuteronom, ele se refera la Magia Alba si la Magia Neagra (urasc magia neagra) dar nu pot crede decat ca totusi, ceva sau cineva necurat si-a cam bagat coada printre scrieri si a rastalmacit dupa bunul plac sau interes textele sacre.