JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Wicca


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Rodica Gheorghe - Tamaduitoare Vrajitoare

SINGURA VRAJITOARE CARE A PREZENTAT ROMANIA LA CEL MAI MARE CONCURS CARE S-A TINUT IN UCRAINA DENUMIT 
BATALIA VRAJITORILOR.
DIN TOATA LUMEA A FOST DESEMNATA A TREIA VRAJIOARE DIN LUME CA CEA MAI PUTERNICA SI A DEMOSTRAT LUMII INTREGI 
CA ESTE CEA MAI PUTERNICA DIN ROMANIA SI DIN SUD ESTUL EUROPEI 

IN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS VETI PUTEA VEDEA SI STEAGUL ROMANIEI CARE SE RIDICA IN SPATELE SINGUREI VRAJITOARE CARE A EXISTAT VREO DATA IN ROMANIA  

VRAJITOAREA RODICA GHEORGHE 


Celebra Tamaduitoare Vrajitoare - Rodica Gheorghe
- LIDERA INCONTESTABILA A VRAJITOARELOR DIN ROMANIA -

Persoanele cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile cât şi cei care cred că i-a părăsit norocul, cei ce doresc sa  aduca persoana iubita inapoi , persoanele e doresc să-şi cunoască viitorul sau cred că au pro­bleme venite din farmece, cei cu boli fără leac, sa apeleze cu încrederea şi rezultatele vor fi garantate sută la sută.

Pot fi contactata zilnic la tel :

Orange  - 0744 751 183
Fix - 021 352 81 31
Cosmote - 0767 102 335

Vrajitoare
Leacuri de dragoste

Leacuri de dragoste din
medicina magica romaneasca


Leacuri de dragoste - Busuiocul


Este probabil cea mai indragita „iarba de dragoste” la romani. Se spunea ca femeia care va bea apa de busuioc (o cana de apa in care s-au macerat de seara pana dimineata 3 ramurele de busuioc) in fiecare zi, pe nemancate, va ramane mereu tanara si va fi iubita ca in prima zi de catre alesul ei.

Adolescentii, fete si baieti, care-si pun o ramurica de busuioc sub perna isi vor  visa peste noapte ursitul. Acest lucru este valabil mai ales in anumite zile ale anului:

Sf. Andrei, Dragobete, 1 Martie, Sanzienele.  Busuiocul purtat in par si in san aduce noroc in dragoste fetelor.

Leacuri de dragoste - Iasomia


Florile de iasomie sunt elixir de dragoste mai ales pentru femei. Planta uscata  pisata era pusa in lapte cu miere si se dadea pentru „dezlegarea cununiei” (pentru fetele care nu se maritau), contra deochiului, precum si pentru a (re)destepta  iubirea fata de sot.

Leacuri de dragoste - Sanziana galbena (dragaica)


Are faima de planta magica pentru femei, care mentine tineretea si frumusetea, trezeste dragostea, fereste de rele si de diferitele patimi. Cununa impletita in ziua  Sanziene se pastreaza tot anul la capul patului, pentru ca fata sa fie ravnita de  flacai, pentru a o apara de zburatori pe timpul noptii si a-i da vise frumoase.    

Scaldatorile (baile) cu apa in care a macerat iarba de sanziana dau pielii si  ochilor o stralucire aparte, care actioneaza fara gres in a-i atrage pe barbati.
Cele mai eficiente sunt scaldatorile facute cu doua zile inainte de luna plina, precum si cele facute vinerea.

Leacuri de dragoste - Napraznicul


Este un elixir de dragoste mai ales pentru barbati. Cu o camasa inmuiata in fiertura de iarba de napraznic erau imbracati adolescentii si barbatii tineri, pentru a le mari vigoarea, pentru a-i face placuti in fata femeilor.

Sucul si fiertura de napraznic administrate intern erau si un leac recunoscut  impotriva neputintei (impotentei), inclusiv a celei produse de deochiuri si blesteme.     

Un alt leac impotriva acestor facaturi era cununa de usturoi, pusa la capul patului.

Leacuri de dragoste - Branca-ursului


Se spunea ca floarea si samanta acestei plante intretin dragostea intre soti,le intaresc cununia si ii ajuta sa aiba multi copii. In unele zone, nasul dadea in
taina, dupa cununie, mirilor o plosca cu plamadeala de branca-ursului in vin  sau in tuica, ca sa aiba „noroc si spor in casa”.

Leacuri de dragoste - Marul inflorit


La casele cu flacai si fete de maritat, parintii sau rudele aruncau seara in  fantana o ramura inflorita de mar, ca sa „fie copiii curati si neprihaniti pana la
cununie, ca florile de mar”. Ramura de mar inflorit era simbolul puritatii, al  stabilitatii si trainiciei unei relatii de dragoste. Exista si acum obiceiul, in unele sate romanesti, ca doi tineri care se iubesc foarte mult si nu vor sa se desparta niciodata sa se sarute in taina, sub o ramura de mar inflorit.

Leacuri de dragoste - Tamaia


Este un leac magic de protectie a cuplului in fata interventiilor malefice.
Tamaia tinuta in dormitor, sub perne si la icoane, ii impiedica pe soti sa se certe si ii face sa „fie cu frica de Dumnezeu”. Apoi, tamaia era tinuta de  soti intr-un saculet aproape de corp, mai ales cand plecau la drum lung, ca  sa „nu cada la vreo ispita care sa strice casa”.

Leacuri de dragoste - Odoleanul (valeriana)


Radacina este cunoscuta mai ales ca leac de protectie in fata diferitelor facaturi si ispite. Radacina pisata se amesteca  intr-o mancare speciala de grau, care era data adolescentilor, pentru a-i feri de iele si de zburatori. Femeile consumau  aceasta radacina pisata cand erau plecati barbatii cu oile  in munte, ca sa fie ferite de diversele patimi in care ar fi  putut sa cada. Ciobanii tineri purtau mereu intr-un saculet aceasta radacina, impreuna cu iarba neagra si iarba creata,  ca sa fie feriti de Fata Padurii si de alte aratari care sa-i duca la pierzanie.

ILIE TUDOR

Articol preluat din Formula AS.