JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Wicca


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Rodica Gheorghe - Tamaduitoare Vrajitoare

SINGURA VRAJITOARE CARE A PREZENTAT ROMANIA LA CEL MAI MARE CONCURS CARE S-A TINUT IN UCRAINA DENUMIT 
BATALIA VRAJITORILOR.
DIN TOATA LUMEA A FOST DESEMNATA A TREIA VRAJIOARE DIN LUME CA CEA MAI PUTERNICA SI A DEMOSTRAT LUMII INTREGI 
CA ESTE CEA MAI PUTERNICA DIN ROMANIA SI DIN SUD ESTUL EUROPEI 

IN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS VETI PUTEA VEDEA SI STEAGUL ROMANIEI CARE SE RIDICA IN SPATELE SINGUREI VRAJITOARE CARE A EXISTAT VREO DATA IN ROMANIA  

VRAJITOAREA RODICA GHEORGHE 


Celebra Tamaduitoare Vrajitoare - Rodica Gheorghe
- LIDERA INCONTESTABILA A VRAJITOARELOR DIN ROMANIA -

Persoanele cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile cât şi cei care cred că i-a părăsit norocul, cei ce doresc sa  aduca persoana iubita inapoi , persoanele e doresc să-şi cunoască viitorul sau cred că au pro­bleme venite din farmece, cei cu boli fără leac, sa apeleze cu încrederea şi rezultatele vor fi garantate sută la sută.

Pot fi contactata zilnic la tel :

Orange  - 0744 751 183
Fix - 021 352 81 31
Cosmote - 0767 102 335

Vrajitoare
Despre descantce si dochi

Despre descantce si dochi

Cum va puteti da seama daca sunteti subiectul unor vraji sau farmece?

Simptome in cazul in care aveti farmece sau vraji


- dureri de cap puternice
- stari de greata, voma
- certuri, neintelegeri din senin in casa sau la serviciu
- stari de lesin, uneori cu pierderea cunostintei
- voci, zgomote suspecte in casa
- nu va gasiti anumite lucruri sau le-ati imprumutat si nu v-au fost restituite
- evenimente neasteptate purtatoare de ghinion, mersul lucrurilor se schimba cu 180 de grade
- stari de nervozitate, de anxietate, claustrofobie pe care cu o saptamana inainte nu le aveati.

Nu va pierdeti cu firea, tot ce se leaga se si dezleaga. La noi vrajitoarele, indeosebi Mama Nu stiu Cum, sau Nu stiu ce Regina a Magie, daca nu este o impostoare, cu singuranta a facut o :

Legare de fapt - sau in alte zone se mai spune faptul, facutul, datul, adusul, pusul sau aruncatul
Facere de cutit - sau aprinderea cutitului sau a frigarilor
Facutului de ursita
Legarea barbatului
Facutul de urat, de ulcica, de betie, facut pentru luat sporul in afaceri

Spre deosebire de acestea pentru deochi e deajuns decat invidia sau incarcatura psihica a personei invidioase, a puteriii gandului la manie sau suparare sau chiar si atunci cand admira ceva.
    
    
Descantec de sanatate
Cea mai mare avere a omului este sanatatea, toate celelalte decurgand de aici. Cand nu suntem sanatosi nu stim ce bogatie aveam, abia cand ne iimbolnavim devenim constienti de ce am pierdut. E bine ca din cand in cand sa ii amintim subconstientului ca dorim sa ne ajute in pastrarea sanatatii.
Descantecul se face intr-o sambata dimineata.

1. Te trezesti devreme, inaintea zorilor, aduci apa neinceputa intr-o oala de lut si muind in ea un buchetel de busuioc sfintit stropesti in jurul tau. Stropesti si faci semnul crucii spre rasarit si apus, spe miaza noapte si miaza zi, rostind:

Boli necurate, boli spurcate / Mergeti in pustietate / La mine sa nu veniti / Sa nu va lipiti / De capul meu / De trupul meu
De de sufletul meu / Mergeti in loc departat / In pustiul fara viata / In pustiul cel de foc / In pustiul cel de gheata!

2. Iti faci cruce spre rasarit si spui:

Macei Donului m-am rugat / Maica Domnului m-a ascultat / Bolile le-a adunat / Departe le-a aruncat / Bolile s-au vindecat
Si am ramas / Frumos si sanatos / Curat si luminat / La trup / La cap / Si la suflet / Ca de Maica Domnului lasat!

3. Iesi in prag si te stropesti pe tot trupul, pe fata pe cap meniind:

Cum straluceste soarele in zori / Asa sa straluceasca Trupul meu / Capul meu / Sufletul meu / De curatenie si de sanatate! / Cum nu poti trece cu piciorul marile / Asa sa nu poata patrunde bolile / In casa mea / In trupul meu / In capul meu / In sufletul meu!

Apa ramasa o arunci dincolo de prag in batatura sau peste balcon daca stai la bloc. Descantecul il repeti la inceputul fiecarui anotimp. El asigura mobilizarea fortelor subconstientului pentrupastrarea sanatatii corpului, mintii si sufletului omului respectiv. Asta nu inseamna ca poti duce in continuare o viata plina de vicii. Legile universale au grija sa stabileasca echilibrul asemeni unei roti.
    
    
Baie pentru indepartarea farmecelor (facaturilor)
    
Crengute de iasomie
Esenta contra invidiei *
crengute de cimbru
Esenta aparatoare de rau *
Crengute de menta
Esenta de curatire *
Crengute de cicoare
Esenta dezlegatoare *
Un pumn de orz
Infuzie deschizatoare de drumuri *
    
Se fierb in apa obisnuita (potabila) toate crengutele si orzul, se strecoara, iar in lichidul rezultat se amesteca esentele si infuzia deschizatoare de drumuri.

Timp de sapte saptamani, din doua in doua zile se fac bai in care se toarna cate putin din acest amestec.

Pe parcursul acestor 7 saptamani, se curata casa in mod normal, iar dupa fiecare curatire se aprinde o tamaie pentru casa si se stropeste cu acelasi amestec din care s-a folosit si pentru baie.
    
    
Daca va simtit suparat, singur, aveti nevoie de o sugestionare de putere si curaj sau aveti nevoie de cineva caruia sa impartasiti din experienta si trairile dvs in acest domeniu, nu ezitati sa ne scrieti. Aici veti gasi intododeauna un cofident discret care cu o sugestie, o vorba buna, sa reuseasca impreuna cu dvs bineinteles sa readuca linistea, buna dispozitie si pacea sufleteasca acolo unde ii este locul.

Din capitolul : despre descantece , descantcete de dochi