JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Wicca


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/tamaduit/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

Rodica Gheorghe - Tamaduitoare Vrajitoare

SINGURA VRAJITOARE CARE A PREZENTAT ROMANIA LA CEL MAI MARE CONCURS CARE S-A TINUT IN UCRAINA DENUMIT 
BATALIA VRAJITORILOR.
DIN TOATA LUMEA A FOST DESEMNATA A TREIA VRAJIOARE DIN LUME CA CEA MAI PUTERNICA SI A DEMOSTRAT LUMII INTREGI 
CA ESTE CEA MAI PUTERNICA DIN ROMANIA SI DIN SUD ESTUL EUROPEI 

IN VIDEOCLIPURILE DE MAI JOS VETI PUTEA VEDEA SI STEAGUL ROMANIEI CARE SE RIDICA IN SPATELE SINGUREI VRAJITOARE CARE A EXISTAT VREO DATA IN ROMANIA  

VRAJITOAREA RODICA GHEORGHE 


Celebra Tamaduitoare Vrajitoare - Rodica Gheorghe
- LIDERA INCONTESTABILA A VRAJITOARELOR DIN ROMANIA -

Persoanele cărora li se întâmplă lucruri inexplicabile cât şi cei care cred că i-a părăsit norocul, cei ce doresc sa  aduca persoana iubita inapoi , persoanele e doresc să-şi cunoască viitorul sau cred că au pro­bleme venite din farmece, cei cu boli fără leac, sa apeleze cu încrederea şi rezultatele vor fi garantate sută la sută.

Pot fi contactata zilnic la tel :

Orange  - 0744 751 183
Fix - 021 352 81 31
Cosmote - 0767 102 335

Carti Tarot
Ghicitul in carti

GHICITUL IN CARTI


De obicei, pentru ghicitul in carti se folosesc 32 de carti de joc, din cele obisnuite, usor de gasit in comert. Daca setul de carti nu a mai fost folosit pentru ghicit, primul lucru care trebuie facut este de a stabili care este partea de sus si care este partea de jos a cartilor. Pentru aceasta se ia fiecare carte si se inseamna cu un punct in partea care trebuie sa fie partea de sus, la dreapta (punctul se face cu un pix sau cu o carioca). Aceasta operatiune este absolut necesara deoarece la ghicit talmacirea imaginii difera cand punctul este sus, deci cartea este in pozitie dreapta, de talmacirea facuta atunci cand cartea va aparea cu punctul in partea de jos, adica in stanga.

Dupa ce cartile au fost pregatite pentru patrunderea in tainele ghicitului, se bat bine. Apoi setul de carti se taie. Taiatul cartilor e facut de dvs. daca va ghiciti singur, sau de persoana careia ii ghiciti. Intotdeauna taierea setului de carti se va face cu mana stanga, adica cu mana cea mai apropiata de inima.

Cartea persoanei careia i se ghiceste

In cazul tuturor procedurilor de ghicit in carti se va identifica acea carte care corespunde persoanei careia i se ghiceste. Inca de la inceput acesteia i se atribuie o carte care-i corespunde. De pilda, unei femei brunete ii va corespunde o dama de trefla, unei blonde o dama de cupa, unui barbat blond un rege de cupa, unui brunet, un valet de pica.

Ghicitul in carti de tarot cu carti trei cate trei

Dupa ce pachetul de carti a fost taiat, cartile se intorc, succesiv, trei cate trei, deci pe fata. Apoi incepe eliminarea cartilor din operatiunea de ghicit astfel: daca intr-un grup de trei se gasesc doua carti de aceeasi culoare, se elimina cea mai tare din cele doua; daca se nimereste ca toate cele 3 carti sa aib aceeasi culoare sau aceeasi valoare (trei dame, trei asi, trei regi, trei valeti etc.), se elimina toate trei.

Cartile care raman se aduna, se taie si se trag din nou cate trei. Se elimina cartile la fel ca in prima faza. Cand numarul cartilor date la o parte ajunge la 15, iar printre aceste 15 carti se afla si cartea corespondenta celui caruia i se ghiceste, se trece la interpretarea cartilor (a celor 15 carti). In cazul in care cartea cu semnul celui caruia i se ghiceste nu se afla printre cele 15 carti, se reia operatiunea de selectie a cartilor in aceeasi maniera de grupare cate trei si de decartare a celor mai puternice.

Interpretarea sau citirea (talmacirea) cartilor se face dup definitiile si explicatiile date mai jos.

Ghicitul cu carti in serii de sapte

Cartile se bat bine si se taie. Se decarteaza primele 6. A saptea se retine. Se continua in aceeasi maniera pana se ajunge la finele pachetului de carti. Se reia operatiunea de trei ori si astfel se retin 14 carti. Daca intre aceste carti nu se afla si cartea celui caruia i se ghiceste, se reia de la inceput operatiunea.

Ghicitul cu carti din 5 in 5

O metoda folosita pentru ghicitul in carti este cea in care interpretarea, talmacirea, citirea cartilor se face din 5 in 5. Deci se amesteca bine cartile si se taie dupa regula bine stiuta. Primele 13 carti se pun pe masa, cu fata in sus. Aceste carti se numara din 5 in 5, fiecare a cincea carte fiind interpretata conform definitiilor si explicatiilor de mai jos. Se continua operatiunea de selectie a cartilor si de interpretare a lor, tot din 5 in 5, pana cand se termina cartile din pachet.

Cum se citesc cartile

Cele 4 semne care apar pe cartile de ghicit au, in general, urmatoarele semnificatii:

1.     Cupa sau inima inseamna sentimente felurite, indeobste bune. Cupa vorbeste si despre dragoste. Culoarea acestui semn este rosie.

2.     Caro-ul sau rombul semnaleaza legaturi intre oameni, afaceri, mesaje, corespondenta, iesiri in lume, calatorii. Romburile au intotdeauna culoarea rosie.

3.     Pica sau frunza cu codita vesteste nefericirea, durerea, pierderea, necredinta, tradarea. Culoarea frunzei cu codita este neagra.

4.     Trefla sau crucea anunta chestiuni privind banii. Treflele sunt pictate in negru.

Valori si semnificatii dupa pozitia cartii

Atentie! In cazul in care cartea se prezinta cu punctul, cu semnul pe care l-am facut atunci cand am pregatit setul pentru ghicit in partea din dreapta sus, atunci cartea are o pozitie normala pe care o vom numi dreapta. Daca o carte va aparea cu punctul in partea stanga jos, atunci ea va fi in pozitia intoarsa pe care o vom numi stanga.

Asul - carti de tarot

1.      Asul de cupa: punctul in dreapta sus - prevestire de veselie, de petrecere, de bine in casa; aveti parte de dragoste; punctul in partea stanga jos, deci cartea se afla intoarsa - vizita unui prieten inseamna.

2.      Asul de caro: dreapta - se anunta ceva de bine, o veste, o relatie, o afacere; stanga jos - vin vestile rele.

3.      Asul de pica: dreapta - vei avea rezultate bune in ceea ce faci, dar te vei osteni mult; viata ta sentimentala este intensa; stanga - niste nori negri in dragoste.

4.      Asul de trefla: dreapta - reusita in toate cele; stanga - izbanzile tale vor dura putin; e posibil sa primesti un cadou.

 

Regele - carti de tarot


1.      Regele de cupa: dreapta - se anunta un om placut, blond, cu parul deschis la culoare; stanga - va aparea un om cu parul deschis la culoare; acest om va crea neplaceri, mai ales in planul dragostei.

2.      Regele de caro: dreapta - se vesteste un om puternic, tare, militar sau politist; omul e de incredere; stanga - omul e tare, puternic, e primejdios.

3.      Regele de pica: dreapta - sfaturi de la un om important, jurist, doctor; stanga - avocatul, medicul sau judecatorul nu va prea ajuta, se pare ca nu e nimic de facut.

4.      Regele de trefla: dreapta - se vesteste un barbat bun, probabil om de afaceri; stanga - e pe-aproape un barbat rau intentionat.

Dama - carti de tarot

1.      Dama de cupa: dreapta - apare o femeie buna, credincioasa, iar parul ei este deschis la culoare; stanga - femeia cu parul deschis are ganduri rele, mai ales in ceea ce priveste dragostea.

2.     Dama de caro: dreapta - apare o femeie usuratica, rea de felul ei; stanga - apare o femeie indragostita care s-ar putea dovedi periculoasa.

3.      Dama de pica: dreapta - se va arata o femeie cu situatie casnica neclara, dar care v-ar putea ajuta; stanga - probleme cu o femeie cu intentii rele.

4.      Dama de trefla: dreapta - chip de femeie buna, cinstita; stanga - apare o femeie care va trebui evitata.

Valetul

1.      Valetul de cupa: dreapta - apare un om tanar, indatoritor, bun; stanga - omul pe care l-am putea intalni e tanar, poate si frumos, dar nu se poate conta pe el, e gelos, e nemultumit.

2.      Valetul de caro: dreapta - o veste, nu-i prea bine; stanga - un aducator de veste neplacuta.

3.      Valetul de pica: dreapta - apare un tanar cu parul negru, cu comportari nu prea bune, cam vorbaret si cam prea ambitios; stanga - apare un tanar cu par inchis la culoare; acest tanar nu prea are cuvant, tradeaza.

4.      Valetul de trefla: dreapta - apare un tanar indragostit, cu o comportare agreabila; stanga - tanarul care-si va face aparitia nu e in apele lui, nu se prea poate conta pe el.

Zece (Decarul)

1.      Zece de cupa: dreapta - participare la o intrunire, la o adunare de oameni, totul e bine; dragoste; stanga - e vorba ori de o adunare neplacuta, ori de o surpriza.

2.      Zece de caro: dreapta - o calatorie, e de bine; stanga - schimbare, intirziere, nefericire.

3.      Zece de pica: dreapta - zbucium sufletesc, gelozie, durere; stanga - o pierdere de bani, vesti rele.

4.      Zece de trefla: dreapta - izbanda, castig, afaceri bune; stanga - nesiguranta, reusita de scurta durata, posibil totusi sa apara niste bani.

Nouarul

1.      Noua de cupa: dreapta - multumire; stanga - necazuri, momente neplacute.

2.      Noua de caro: dreapta - niste nereusite, niste neimpliniri, dar asta nu inseamnac nu aveti pofta de munca; stanga - o cearta cu cei apropiati.

 Noua de pica: dreapta - necaz mare; stanga - o moarte in familie, e de rau.

4.      Noua de trefla: dreapta - bani de unde nu te astepti, e posibila o legatura sentimentala care va aduce si bogatie; stanga - un dar de undeva.

Optarul

1.      Opt de cupa: dreapta - o vizita cu un copil cu par deschis; stanga - ti se vesteste o mare bucurie.

2.      Opt de caro: dreapta - drumuri si niste reusite; totusi e si multa singuratate; stanga - niste insuccese, viata cenusie.

3.      Opt de pica: dreapta - vesti neplacute, necazuri, durere; stanga - posibil un accident; ai si niste idei ciudate.

4.      Opt de trefla: dreapta - apare un copil cu parul inchis la culoare; banii vor fi putini; stanga - criza financiara.

Septarul

1.      Sapte de cupa: dreapta - o persoana cu parul deschis (blond) va pomeneste; stanga - semn de despartire.

2.      Sapte de caro: dreapta - momente neplacute in relatiile cu cei din jur; stanga - cearta, dar nu prea mare.

 Sapte de pica: dreapta - momente nu prea vesele, suparari de moment, o prietenie care tradeaza; stanga - dialoguri in contradictoriu, poate si un insucces.

4.      Sapte de trefla: dreapta - reusita in jocurile de noroc, dar nu prea mare, banii vor fi tot putini; stanga - lipsa de bani, poate chiar si pierderi.

 

Valori si semnificatii dupa grupe de carti

1.      Patru regi: toti cu punctul in dreapta - merite, succes; daca exista unul sau mai multi in stanga - dificultati.

 

2.      Trei regi: toti in dreapta - sfaturi bune; unul in stanga - controversa; doi in stanga - galceava; toti in stanga - bataie.

 

3.      Patru dame: toate in dreapta - discutii fara cap si coada; una in stanga - barfa; dou in stanga - nedumeriri; trei in stanga - presiuni, amenintari; toate in stanga - galceava la cea mai inalta tensiune.

 

4.      Trei dame: toate in dreapta - convorbiri care nu pica bine; una sau mai multe in stanga - probleme de relatie cu cei din jur.

5.      Patru valeti: toti in dreapta - confruntari, momente dure; trei in stanga - lipsuri, dar si certuri; doi valeti in stanga - ai parte de ipocrizie.

6.      Trei valeti: toti in dreapta - galceava; toti cu punctul in stanga - lipsa de chef.

.      Patru de zece: toti cu punctul in dreapta - viitorul e bun; toti cu punctul in stanga - vin lipsurile.

7

8.      Trei de zece: toti cu punctul in dreapta - o pierdere in viata sociala; ai necazuri cu banii.

9.      Patru de noua: toti an dreapta - bani, succes; unul sau mai multi in stanga - oboseala, uzura.

10.  Trei de noua: toti in dreapta - reusita, satisfactii, multumiri; unul sau mai multi in stanga - esti imprudent.

11.  Patru de opt: toti patru in dreapta - intrunire de oameni tineri; unul sau mai multi optari in stanga - vei face o greseala.

12.  Trei de opt: toti in dreapta - o casatorie; unul sau mai multi in stanga - nu te astepta la prea multe din partea celor din jur.

13.  Doi de opt: toti in dreapta - cineva e indragostit de tine; amandoi optarii in stanga - nu lua in seama pe cel indragostit de tine.

14.  Patru de sapte: toti septarii in dreapta - ai dusmani; unul sau mai multi septari in stanga - nu vei pati nimic din partea dusmanilor tai.

15.  Trei de sapte: toti septarii in dreapta o nastere in familie; toti trei septarii in stanga - un necaz mare.

16.  Doi de sapte: amandoi in dreapta - dragoste cu foc; un septar sau amandoi septarii in stanga - o anume femeie nu merita dragostea ta.

17.  Patru asi: toti in dreapta - reusita sigura, victorie mare; toti cu punctul in stanga - dezonoare, obstacole.

18.  Trei asi: toti trei cu punctul in dreapta - oameni buni cu tine; daca unul sau toti trei sunt cu punctul in stanga - semn ca trebuie sa fii atent in relatiile cu ceilalti.

19.  Doi asi: ambii in dreapta - un proiect, relatii bune; ambii intorsi - nereusita in proiectul tau.

Valoarea catorva combinatii mai importante

1.      Asul de pica langa un sapte de caro = neplaceri.

 

2.      Asul de pica langa noua de pica = un abandon.

3.      Asul de caro langa un zece de caro = vesti bune de departe.

4.      Asul de caro langa un zece de pica = boala, dificultati.

5.      Rege de trefla, cupa sau pica alaturi de dama de pica = casatorie.

6.      Rege de trefla, cupa sau pica langa un noua de pica = necazuri, boala.

7.      Rege de trefla urmat de orice alta trefla = casatorie din interes.

8.      Dama de trefla langa un rege de aceeasi culoare, urmati de o cupa = casatorie din dragoste.

9.      Dama de caro si de pica inconjurate de trefle = rau din partea unor femei.

10.  Dama de caro langa un valet de pica = o tradare.

11.  Valet langa un rege = vei avea parte de un sprijin dorit.

12.  Zece de caro langa un opt rosu = calatorie.

13.  Zece langa un alt zece de caro = o mostenire.

14.  Noua si opt de pica alaturati = boala grea.

15.  Opt de caro langa o trefla = calatorie in interes de serviciu.

16.  Sapte de caro langa o pica = suparare profunda.

17.  Sapte de caro langa o trefla = certuri de la bani.

Un mod de a intreba cartile

Se iau, ca de obicei, 32 de carti. Se bat, se taie. Taierea cartilor se va face de cel caruia i se ghiceste. Se debiteaza 5 carti, insiruindu-se de la stanga la dreapta, cartile fiind cu fata in jos. In aceeasi maniera se depun si celelalte carti din set. Se obtin 5 grupe de carti, primele doua grupe, din stanga, avand cate 7 carti, celelalte 3 cate 6. In functie de ceea ce vrem sa aflam, alegem: daca ne intereseaza afacerile, alegem treflele; daca e vorba de sentimente, se aleg cupele; pentru a afla despre suferinte, doliu, tradare, suparari alegem picele, iar pentru vesti alegem carourile.

Se intoarce cu fata primul pachet de carti din stanga. Se elimina toate cartile mai mici decat cartea culorii pe care am ales-o. De pilda, ne intereseaza afacerile cu bani si am ales trefla. Din gramada de carti intoarsa dam deoparte tot ce e mai mic decat cartea de trefla, pastrand pe langa aceasta si cartile mai mari. La fel se procedeaza si cu celelalte gramezi de carti. Daca vreun pachet nu contine nici o trefla, se arunca in totalitate. Cartile retinute se debiteaza in patru teancuri, tot de la stanga la dreapta si tot cu fata in jos. Eliminarea cartilor care nu participa la joc se face ca mai inainte. Cu cartile ramase se fac, in aceeasi maniera, trei teancuri. Dupa ce si din aceste teancuri se elimina in acelasi mod cartile netrebuincioase, cartile ramase se pun unele langa altele in ordinea in care le-am obtinut. Se trece la citirea lor. Interpretarea e simpla: daca la culoarea pe care am ales-o (de pilda ne-au interesat afacerile banesti si am ales trefla) nu se amesteca nici o carte de alta culoare, rezultatul va fi bun, pronosticul se refera la zile bune si fericire. Mari impliniri, mari reusite vor fi atunci cand cartile apar in ordinea: zece, valet, dama, rege, as.